Skip to main content

REZERVNI KIRBY DELOVI I SERVIS

Svi Kirby delovi su originalni, proizvedeni od strane proizvođača samog Kirby sistema, a naša pozicija ovlašćenog uvoznika garantuje Vam da su svi delovi kvalitetni i odgovarajući, a ne jeftine kopije.

Kad god je potrebno da osvežite svoj Kirby sistem za čišćenje, sav potrošni materijal možete zameniti jednostavno, lako i brzo.

Znamo koliko Vam znači dugotrajnost samog aparata i zato svakom zamenom ili dopunom, Vaš uređaj će Vam delovati novo kao da ste ga tek kupili. Za pouzdanu kupovinu, sve rezervne delove možete poručiti direktno od nas putem

e-maila: kbgtimdoo@gmail.com ili pozivom na brojeve telefona:

+381 61 2517 817 i +381 60 0993 981

REZERVNI DELOVI

Održavamo Vaše Kirby aparate i
vršimo popravke sa dugotrajnom garancijom na svaki deo koji ugradimo.

Zaštitite svoje ulaganje i obezbedite da vaš Kirby sistem radi sa najboljim učinkom upotrebom originalnih Kirby delova među kojima su filter kese koje se bacaju nakon upotrebe, kaiševi, creva, gajtani i posebni dodaci. Ukoliko na delovima koje koristite nije označeno da su u pitanju originalni Kirby delovi, onda nećete dobiti ni originalan Kirby kvalitet.

Naš Kirby servis centar svim sadašnjim i budućim klijentima osigurava sav potrošni materijal, rezervne delove za Kirby uređaje i sredstva za čišćenje, servisne i savetodavne usluge, unutar i van garantnog roka.

Uloga samog servisnog centra jeste održavanje najvišeg nivoa usluge korisnicima Kirby uređaja i potvrda tokom godina stvaranog ugleda naše kompanije, temeljenog na kvalitetu, pouzdanosti i učinku.

TU SMO ZA VAS!

KONTAKT