Skip to main content

KIRBY AKCIJA – ZAMENA STARO ZA NOVO

Vaš Kirby u našoj akciji staro za novo će biti maksimalno korektno procenjen i vrednovan. Pravo je vreme da svoj stari aparat zamenite za novi usavršeni Avalir 2.

Imate Kirby star 10, 20, 30 i više godina?

Kompanija Kirby proizvodi usisivače visokih performansi već vise od  100 godina. Ukoliko ste se pitali koliko vredi Vaš stari Kirby pravo je vreme da saznate. Proverite vrednost vašeg starog Kirby-ja i zamenite ga za novi savremeniji i unapređeni.

Ako i dalje koristite neki od naših klasičnih modela, verujemo da ste uvereni u njihovu dugotrajnost. Međutim, možda biste želeli da saznate šta sve može najnoviji Kirby usisivač – Kirby Avalir 2 sistem za čišćenje. Možda zaključite i da je vreme da nabavite naš najnapredniji uređaj za čišćenje do sada!

VIŠE O KIRBY AVALIR 2 SISTEMU

Svoj stari Kirby usisivač biste rado zamenili novim?

Vaš Kirby u našoj akciji staro za novo će biti maksimalno korektno procenjen i vrednovan. Pridružite se i Vi porodici vlasnika Kirby usisivača koji su iskoristili ovu jedinstvenu priliku.

Uživajte u novim fantastičnim mogućnostima poslednje generacije Kirby sistema Avalir 2 uz razumnu doplatu.

Povoljno obezbedite sebi ovaj inovativni sistem za čišćenje. Osvežite svoj stari Kirby uz originalne rezervne delove ili naš servis Kirby usisivača. A ako želite da potpuno unapredite i dodatno olakšate sebi čišćenje, zamenite svoj stari model za najsavremeniji Kirby usisivač Avalir 2!

Kontaktirajte nas za više informacija na brojeve telefona  +381 61 2517 817 i +381 60 0993 981 ili putem e-maila: kbgtimdoo@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS RADI ZAMENE STARO ZA NOVO